top of page
Bovenaanzicht van Hamburger

Over ons

Ons verhaal..

Ontstaan

Na het succes van Restaurant Ivory en Bistro Bar Ivory werd het tijd voor iets nieuws!
Al velen jaren word ik erg enthousiast van het zelf maken van verse friet, allerlei soorten snacks, milkshakes, hamburgers, hotdogs en sauzen. Af en toe serveren we dan ook een onderdeel daarvan bij in onze restaurants.

Bijvoorbeeld een mini kroketje bij het hoofdgerecht, huisgemaakte mayonaise bij onze frites of gewoon lekker een burger of hotdog voor ons eigen personeelseten. En toen dacht ik waarom niet een luxe snackbar.

Bij Frietboutique Ivory worden de producten zelf gemaakt. Van kroketten tot bami - of risotto schijven, van hamburgers tot hotdogs en van mayonaises tot milkshakes alles wordt vers in onze keuken voor u bereidt, met de kwaliteit en zorg die u inmiddels van Ivory gewend bent. U kunt uw bestelling bij de Friet boutique afhalen of thuis laten bezorgen. Of u kunt er direct op locatie van genieten..

Afhalen en bezorgen

In de tijd van de corona hebben we uiteraard veel ervaring opgedaan met het afhalen en bezorgen van maaltijden. Samen met onze bezorgpartners hebben wij verpakkingen gevonden die biologisch verantwoord zijn en gemaakt worden van karton ipv plastic. De kwaliteit van onze producten blijft hierdoor gewaarborgt en het is mileuvriendelijk.

Onze bezorgservice rijdt voornamelijk op electrische fietsen waardoor het duurzaam en snel bij u thuisbezorgd wordt. 

Kom bij ons werken!

Solliciteer nu voor een leuke (bij)baan bij Ivory..

  • Facebook
  • Instagram

Bedankt voor je sollicitatie!

bottom of page